FC Levadia U21 sõidab laupäeval külla FC Elvale

Esiliiga XVII voorus sõidab FC Levadia U21 laupäeval, 1. juulil külla FC Elvale. Kohtumine algab Elva linnastaadionil kell 16:00.

FC Levadia duubelmeeskonna käsi pole viimasel ajal hästi käinud, hetkel paikneb meeskond 18 punktiga kaheksandal kohal. Pärast 11. mail võõrsil saadud 2:0 võitu tabeli liidri FC Flora U21 pole meeskond suutnud viies mängus oma paremust maksma panna, kogutud on kaks viiki ja kolm kaotust. Viimases kahes mängus jäid ka väravad löömata.

Heaks uudiseks FC Levadia U21 jaoks on kolme mängija lisandumine – üleminekuakna avanedes liitusid meeskonnaga väravavaht Alex Renin, poolkaitsja Aleks Mones (mõlemad FC Levadia III) ning ründaja Marek Šatov (Tartu FC Merkuur). Kuna Mones ja Renin registreeriti FC Levadia III koosseisu pärast Esiliiga registreerimistähtaja lõppu, siis ei saanud nad seni Esiliigas FC Levadia U21 eest mängida. Seevastu ründaja Markus Lokk liitus laenulepingu alusel Tartu JK Tammekaga.

FC Levadia U21 peatreener Vladimir Vassiljev: “Viimased mängud tõid meile palju pettumust. Nii on meil laupäeval kaks suurt sihti – peame hakkama oma võimalusi väravateks realiseerima ning punkte teenima. Sõidame Elvasse eesmärgiga teha väga hea esitus, mängida kaitses kindlalt, luua palju võimalusi ning need ka ära kasutada. Kogu meeskond soovib ennast tõestada ning võitude teele tagasi pöörduda! Ükski teine tulemus peale võidu meid ei rahulda.”

FC Levadia U21 ründaja Mart Paul Preiman: “Meeskond on viimased kaks nädalat valmistunud mänguks Elvas. See on hea koht, kus oma mängumootor käima saada. Millegi muu kui 3 punktiga me ei rahuldu.”

Mängu peakohtunik on Siim Rinken ning abikohtunikud Sander Saga ja Sander Sepp.

FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner