FC Levadia vs JK Vaprus eelvaade

FC LEVADIA – PÄRNU JK VAPRUS

Premium Liiga IX voor

Reedel, 28. aprillil kell 19:00

Maarjamäe jalgpallikeskuse kunstmuruväljak

Premium Liiga esimese ringi lõpetuseks võõrustab FC Levadia Maarjamäel Pärnu JK Vaprust. Ühtlasi saab lõpu FC Levadia kevadiste kodumängude seeria Maarjamäe jalgpallikeskuses, 20. mail toimub kohtumine JK Tammegaga juba Kadruoru staadionil.

Kaheksa vooru järel valitseb Premium Liigas kaksikjuhtimine – nii FC Levadial kui FC Floral on tabelis 20 punkti, Nõmme Kalju jääb liidritest maha kolme punktiga. JK Vaprus on seni teeninud ühe viigipunkti ning paikneb kümnendal tabelireal.

JK Vapruse poolelt on endiselt mängukeelu all Martin Vunk.

FC Levadia peatreener Igor Prins: “Pärnu Vapruse vastu tuleb väga võitluslik mäng. Peame oma mängu vastasele peale suruma, rohkelt momente looma ning need ära kasutama, samuti peame olema tähelepanekud vastaste kontrarünnakute suhtes. Loodame, et ilm meid seekord soosib ning Maarjamäele koguneb arvukalt pealtvaatajaid.”

FC Levadia ründaja Joao Morelli: “Tabeli alumise poole meeskondade vastu peame suutma väljakul domineerida ning oma mängu mängida. Üritame lüüa nii palju väravaid kui võimalik.”

Mängu vaheajal toimub auhinnamäng PALLID PUBLIKUSSE, auhinnaks FC Levadia suveniirid!

Pilet mängule maksab 7€. Sooduspilet kuni 18-aastastele lastele, üliõpilastele ja pensionäridele 3€. Kuni 6-aastastele lastele sissepääs tasuta. Facebooki attending ürituse lehel: 3€.

FC Levadia noormängija hooajakaardiga sissepääs tasuta.

Väljakukohtunik: Mart Martin
Abikohtunikud: Artur Telling, Risto Eelmaa
4. kohtunik: Reelika Turi
Inspektor: Elari Kasemets
Kohtunike vaatleja: Margus Kotter
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner