FC Levadia vs Nõmme Kalju FC eelvaade

FC LEVADIA – NÕMME KALJU FC

A. Le Coq Premium Liiga VIII voor

Tieispäeval, 25. aprillil kell 18:00

Maarjamäe kunstmuruväljakul

Teisipäeval peetakse Maarjamäe kunstmuruväljakul oluline lahing, kus lähevad vastamisi lähevad tabeliliider FC Levadia ja kolmandal kohal olev Nõmme Kalju.

Mängu näitab otseülekandes Postimees.ee

FC Levadia ja Kalju omavaheline mõõduvõtt võib tabeli seisukohast osutuda väga oluliseks. Kui Levadia suudab koduväljakul võidu koju jätta, säilitatakse ka oma positsioon. Juhul, kui mäng lõppeb viigilise tulemusega või Kalju võiduga, võib FC Levadia konkurendid endast mööda lasta.

Mõlemad meeskonnad tulevad omavahelisele mängule positiivsete tulemustega eelmisest voorust. FC Levadia suutis võõral väljakul 2:0 parem olla Tartu Tammekast ning Kalju suutis „kostitada” JK Tulevikku kaheksa väravaga.

FC Levadia peatreener Igor Prins: “Tuleb visa võitlus! Mõlema meeskonna jaoks on väga palju kaalul. Üritame väljakul oma asju hästi teha ja kolm punkti juurde teenida. Loomulikult ootame Maarjamäele palju publikut!”

FC Levadia ründaja Pavel Marin: “Valmistume kaasahaaravaks ja võitluslikuks mänguks. FC Levadia rahuldub ainult kolme punktiga. Anname endast kõik, et võit Maarjamäele jätta. Ootame meie noori jalgpallureid koos peredega ning kõiki fänne meile kaasa elama!”

Pilet mängule maksab 7€. Sooduspilet kuni 18-aastastele lastele, üliõpilastele ja pensionäridele 3€. Kuni 6-aastastele lastele sissepääs tasuta. Facebooki attending ürituse lehel: 3€. FC Levadia noormängija hooajakaardiga sissepääs tasuta.

Kohtunik: Roomer Tarajev
Abikohtunikud: Hannes Reinvald ja Jaan Roos
4. kohtunik: Grigori Ošomkov

FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner