JK Tammeka vs FC Levadia eelvaade

JK TAMMEKA – FC LEVADIA

A. Le Coq Premium Liiga VII voor

Laupäeval, 22. aprillil kell 13:00

Tartu Sepa jalgpallikeskuse kunstmuruväljak

Laupäeval sõidab FC Levadia esindusmeeskond Tartusse külla JK Tammekale, mäng toimub uues Sepa jalgpallikeskuses.

JK Tammeka on senini koduväljakul püsinud kaotuseta kui 2:0 alistati FCI Tallinn ning 1:1 viigid tehti Narva Transi ja Sillamäe Kaleviga. FC Levadia ainuke viik sel hooajal pärineb esimesest voorust FC Flora vastu. Pärast seda on nad suutnud võita viis kohtumist järjest.

JK Tammeka peab toime tulema FC Levadia tugeva ründemänguga, sest Tallinna meeskond on suutnud kuue mänguga lüüa juba 19 väravat ning väravaküttide edetabelit juhib Rimo Hunt. JK Tammeka resultatiivseim mängumees on Martin Jõgi kolme tabamusega.

FC Levadia peatreener Igor Prins: “Laupäeval saame tutvuda uue Sepa tänava jalgpallikeskusega, kus meid ootab väga motiveeritud vastane. Kindlasti ei tule meie jaoks kerge mäng. Peame oma mängu vastasele peale suruma, momendid realiseerima ning Tammeka kontrarünnakute suhtes hoolikad olema. Seni on meil läinud väga hästi ning ka laupäeval rahuldab meid Tartus üksnes võit.”

Kaitsja Maksim Podholjuzin: “Tuleb raske ja võitluslik mäng tugeva vastasega nende oma väljakul, häälestume tõsiselt ning võitleme võidu nimel. Miski muu meid ei rahulda.”

Kohtunik: Tomi Rahula
Abikohtunikud: Jaan Roos ja Egerd Pajustik
4. kohtunik: Tanel Üprus

FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner