FC Levadia naiskond võõrustab taas JK Tammekat

Laupäeval, 22. aprillil peetakse naiste Meistriliigas kolmanda vooru kohtumisi, FC Levadia naised võõrustava kell 16:00 Maarjamäe kunstmurul Tartu JK Tammekat.

Kolmapäeval karikavõistluste veerandfinaalides kohtunud Tallinna FC Levadia ja Tartu JK Tammeka lähevad sel nädalavahetusel vastamisi ka Meistriliiga kolmandas voorus. Karikavõistlustel saatis edu FC Levadiat, kes võitis kohtumise 1:0 ja edenes poolfinaali. Liigas on samuti seni edukam olnud FC Levadia, kes on võitnud mõlemad senised kohtumised ja asub kolmandal kohal. Tammeka on kogunud kahe mänguga ühe punkti ja paikneb viiendal kohal.

Levadia peatreener Maksim Rõtškov: “Kohtume taas Maarjamäel JK Tammekaga pärast karikamängu, kus meil õnnestus saavutada 1:0 võit. Kolmapäevane mäng oli väga võitluslik ja tasavägine ning kindlasti kujuneb selliseks ka laupäevane vastasseis. Ootan oma naiskonnalt head esitust ja loomulikult võitu!”

Mängija Naidä Imanova: “Tammeka näol on tegemist naiskonnaga, kes mängivad väga agressiivset jalgpalli ning valdavad palli väga hästi. Ütleksin, et oleme mõnes elemendis väga sarnased naiskonnad, kuid arvan, et suurimad trumbid on siiski meie käes. Meie naiskond on sel hooajal üpriski palju muutusi läbinud ning mängijad on väga noored, kuid sellegipoolest tunnen, et oleme võitlusteks suurtega väga valmis! Oleme hooajaks teinud head ettevalmistust ning ei kavatse ühtegi punkti ilma võitluseta ühelegi vastasele loovutada. Oleme ühtne punt ja anname endast maksimumi kuni viimaste minutiteni. Tulge omadele kaasa elama.”

Kohtunik: Andres Jahimaa
Abikohtunikud: Silver Suup ja Aleksei Latõnin

 

 

FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner