FC Levadia U21 alustab Esiliiga hooaega Maardus

MAARDU LINNAMEESKOND – FC LEVADIA U21

Esiliiga I voor

Pühapäeval, 5. märtsil kell 13:00

Maardu kunstmuruväljak

FC Levadia U21 võistkond alustab Esiliiga hooaega pühapäeval kell 13:00 Maardu kunstmuruväljakul kohtudes Maardu Linnameeskonnaga.

FC Levadia U21 peatreener Vladimir Vassiljev: “Oleme hooajaks hästi valmistunud ning ootame Esiliiga avamängu suure põnevusega. Maardu Linnameeskond on meie jaoks raske vastane, eelmisel aastal pidasime nende kogenud meeskonnaga väga võitluslikke kohtumisi. Hooajaeelsetes kontrollmängudes näitasid nad oma head kvaliteeti võitudega Premium liiga meeskondade üle. Meie jaoks oleks väga oluline esimene mäng võita, et hea emotsiooni ja energiaga hooaega alustada.”

FC Levadia U21 mängivaks abitreeneriks on algaval hooajal Jevgeni Gurtšioglujants. 30-aastane poolkaitsja mängis viimastel aastatel FC Infonetis ja Maardu Linnameeskonnas, kuid naases talvel kasvatajaklubisse. 

“Maardu Linnameeskond on mulle tuttav. Mängisin seal eelmisel hooajal ja tean, millist jalgpalli nad mängivad. kohtumine Maardus ei kujune meie jaoks mingil juhul lihtsaks, kuna meil on mõningaid probleeme koosseisuga. Usun, et oleme võimelised mängima head jalgpalli ja võitma kõiki vastaseid, eks esimene ring näitab, kus me teiste meeskondadega võrreldes asume. Seadsime endale kõrged eesmärgid ja hakkame nende täitmise nimel vaeva nägema,” sõnas Gurtšioglujants.

Väljakukohtunik: Dmitri Kulikov
Abikohtunikud: Rein Väin, Tanel Piirimäe
Inspektor: Margus Kröönström
Kohtunike vaatleja: Margus Kröönström

 

 

FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner