Eesti koondis tegis Saint Kitts ja Nevisega 1:1 viigi

Eesti koondis alustas Kariibi mere regioonis peetavaid maavõistlusi 1:1 viigiga FIFA edetabelis 73. kohal asuva Saint Kitts ja Nevise vastu.

Võõrustajad 10. minutil Devaughn Ellioti väravast juhtima, kui karistuslöögist tulnud pall võttis ootamatu rikošeti. Viik saabus 42. minutil, mil oma koondisekarjääri esimese värava lõi Rauno Sappinen.

FC Levadia mängijatest kuulus Pavel Marin põhikoosseisu, Hindrek Ojamaa jäi seekord varumeeste pingile.

Debüüdi Eesti koondises tegid Janar Toomet ja Pavel Dõmov.

“Nende üllatav treenerivahetus vahetult enne kohtumist muutis ka vastaste mängu ülesehitust. Tavaliselt olid nad mänginud 4-4-2 süsteemis, kuid täna vajusid nad päris kiiresti kaitsesse, kus nad olid viie mehega. Võib-olla võrdleksin vastast Gibraltariga, kes oli kaitses ja panustas kiiretele kontrarünnakutele,“ sõnas Martin Reim pärast kohtumist.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga