Marek Kaljumäe tuli Eesti meistriks täringujalgpallis!

Eesti üheksandaks täringujalgpallimeistriks tuli Tallinna FC Levadia jalgpallur Marek Kaljumäe.

Kaljumäe alistas finaalmängu lisaajal FC Flora poolehoidja Mati Kesaväli 4:2. Poolfinaalis oli Kaljumäe üle 2009. aasta meistrist Aivar Pohlakust 3:1. Kolmanda koha mängus alistas jalgpalliajakirjanik Andres Must Pohlaku 6:1.

40 osavõtja seas oli ka mängu patroon Mart Poom, kes kuulus A-alagrupis kolme 7 punkti kogunud mängija hulka, kuid jäi surnud ringis kolmandaks ja play-off’ist välja. Turniiri külaliseks oli Hendrik Sal-Saller, kelle saldoks jäi seekord üks viik ja kolm kaotust.

Koos Marek Kaljumäega osales Premium liigast kokku seitse pallurit. Alagrupist said edasi ka Karl Mööl Nõmme Kaljust, kes ainsana võitis kõik neli alagrupimängu, kuid tee tõusis püsti kaheksandikfinaalis, kus ta kaotas Päärn Volkile 3:0 eduseisust üleminutitel 3:4. Markus Poom Florast jäi kaheksandikfinaalis 2:7 alla hilisemale võitjale Marek Kaljumäele.

Andre Järva Nõmme Kaljust suutis vältida alagrupis viimast kohta ning kogus võidu ja viigi. Sama saldoga jäi Pavel Marin FC Levadiast oma alagrupis viimaseks. Nagu ka Brent Lepistu Florast, kes sai punkti viigi eest ning Hindrek Ojamaa, kes kaotas kõik neli mängu.

Eesti meistrivõistlused toimusid Eesti Jalgpalli Liidu egiidi all ning üritust toetas A. Le Coq.

FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner