FC Levadia vs FC Flora eelvaade

FC LEVADIA – FC FLORA

Premium Liiga XXXVI voor

Laupäeval, 5. novembril kell 13:05

Sportland Arena

FC Levadia kohtub Premium Liiga viimase vooru mängus oma igipõlise rivaali FC Floraga ning mängus on Eesti meistrivõistluste medalikohad. Tegemist on FC Levadia läbi aegade 600. mänguga Eesti Meistriliigas.

FC Levadia jaoks on tänavusel hooajal võimalikud kõik kohad esimesest kuni neljandani. Tõsi – kuldmedalit oleks võimalik püüda üksnes läbi lisamängu ning seda juhul kui FC Levadia laupäeval võidab ning senine liider FC Infonet Hiiu staadionil Nõmme Kalju vastu vääratab.

Viimase vooru eel juhib liigat FC Infonet 77 punktiga. Praegune liider teeb kindlasti ajalugu kuna lõpetab igal juhul hooaja oma esimese medaliga, mille värv ei ole veel selge. 75 punktiga teist ja kolmandat kohta jagavate FC Levadia ja Nõmme Kalju jaoks on võimalikud kohad esimesest neljandani.

FC Floral on viimase vooru eel 73 punkti ning seega võimalikud kohad teisest neljandani.

Otsustava mängu eel FC Levadia peatreener Igor Prins ega keskkaitsja Igor Morozov suuri sõnu ei teinud. Pilk tabelisse annab olukorrast ühese pildi.

FC Levadia peatreener Igor Prins:  “Viimases voorus on meie ainus eesmärk võit!”

FC Levadia keskkaitsja Igor Morozov: “Meeskond valmistub ja häälestub mänguks maksimaalselt ning annab endast võidu nimel parima.”

Millised on FC Levadia jaoks võimalikud stsenaariumid hooaja viimases voorus.

FC LEVADIA VÕIT kindlustaks vähemalt hõbemedali ja koos sellega koha UEFA Euroopa Liigas. Juhul kui Hiiul lõpeb kohtumine viigiliselt või Nõmme Kalju võiduga, siis ootab FC Levadiat teisipäeval lisamäng meistritiitli nimel kas FC Infoneti või Nõmme Kaljuga. FC Flora oleks neljas.

VIIK Tallinna derbis tagab FC Levadiale vähemalt pronksmedali ning samuti koha UEFA Euroopa Liigas. Juhul kui Hiiul lõpeb mäng viigiliselt või FC Infoneti võiduga, siis tõuseb FC Levadia tabelis teiseks Kalju ette. FC Flora oleks ka selle stsenaariumi korral neljas.

FC FLORA VÕIT tõstaks rivaali FC Levadiast mööda ning kindlustaks neile nii medali kui koha eurosarjas. FC Levadia peaks kaotuse korral omakorda lootma FC Infoneti võidule, mis aitaks meeskonna automaatselt kolmandale kohale tänu omavaheliste mängude paremusele Nõmme Kalju ees.

Tänavusel hooajal on FC Levadia ja FC Flora mängudest võtnud mõlemad pooled neli punkti. Märtsis mängiti Sportland Arenal väravateta viiki, aprillis võitis FC Levadia A.Le Coq Arenal lõpusekundite väravast 2:1 ning augustis pidi vastu võtma suure 1:6 kaotuse.

FC Levadia ja FC Flora kohtuvad omavahel kokku 92. korda. Liigamängus kohtutakse 72. korda ja senine saldo räägib FC Levadia kasuks: 34 võitu, 20 viiki ja 17 kaotust.

FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner