Paide Linnameeskond vs FC Levadia eelvaade

PAIDE LINNAMEESKOND – FC LEVADIA

Premium Liiga XXX voor

Laupäeval, 17.septembril kell 13:00

Paide linnastaadion

Premium Liiga viimast ringi kahe kindla võiduga alustanud FC Levadia esindusmeeskond sõidab laupäeval Eestimaa südamesse ning kohtub seal Paide Linnameeskonnaga. Mäng algab Paide linnastaadionil kell 13:00.

FC Levadia alistas viimati väga kindlalt 3:0 võõral väljakul Nõmme Kalju ning sarnaselt FC Infonetiga on meeskond nüüd kogunud 62 punkti. Kuigi FC Infonetil on mäng varuks, leiab hetkel FC Levadia tabeli esimeselt realt.

FC Levadia peatreener Igor Prins tunnistas, et meeskond sihib Paidest vaid võitu ning üritab neutraliseerida vastaste parima kolliküti Vjatšeslav Zahovaiko.

Igor Prins: “Nii laupäeval Paides kui ka kõikides teistes eelseisvates kohtumises mängime ainult võidule. Vajame punkte, et oma eesmärgi poole liikuda. Paide Linnameeskonnaga on nende kodus alati keeruline mängida. Peame olema hästi häälestunud ja keskendunud ning suutma nende kontrarünnakute ja Vjatšeslav Zahovaikoga juba eos toime tulla. Omalt poolt peame üritama kiiresti värava lüüa, et vastase vastupanu murda.”

Ründaja Kevin Kauber: “Tabeliseis on pingeline ja me läheme igat kohtumist võitma. Ma pole küll Paides enne mänginud, aga nende meeskond hakkab mistahes vastasele alati hingestatult vastu ning ka meile ei anta laupäeval midagi niisama. Eelmises omavahelises mängus Kadriorus saime Paide Linnameeskonna üle kindla võidu, aga see on juba möödanik. Koondisepaus tuli meile kasuks, saime palju uut energiat juurde ning see kajastus ka viimastes tulemustes. Üritame samamoodi edasi liikuda.”

FC Levadia poolel ei saa mängukeelu tõttu kaasa teha Ilja Antonov, Paidel Jasper Uwaegbulam.

Tänavusel hooajal on FC Levadial mängudest Paide Linnameeskonnaga kirjas kolm võitu – esmalt Järvamaalt 1:0 ning seejärel Kadriorust 4:0 ja 7:1.

Kokku on Levadia ja Paide nüüd koduses kõrgeimas sarjas kohtunud 31 korda. FC Levadia poolelt vaadatuna on kirjas 27 võitu, kaks viiki ja kaks kaotust ning väravate vahe 93:19.

Peakohtunik on Eiko Saar, abikohtunikud Sander Saga ja Risto Eelmaa ning neljas kohtunik Jagnar Jakobson.

FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner