Esiliiga mängu eel: ründaja Robert Lepik

Esiliiga kolmanda ringi lõpetuseks võtab FC Levadia U21 Maarjamäel vastu FC Flora duubelmeeskonna. Kohtumine algab pühapäeval kell 19:00.

FC Levadia U21 poolel peab kaartide tõttu mängu vahele jätma Cristofer Kuusma.

Mängu peakohtunik on Joonas Jaanovits ning abikohtunikud Riivo Stolts ja Lennart Komp. Mängu inspektor on Ants Juhvelt.

FC Levadia U21 on võitnud kaks kohtumist järjest ning peatreener Vladimir Vassiljev usub, et ka eesootav mäng pakub positiivse elamuse. “Ees ootab väga põnev ja huvitav mäng oma põhilise rivaali FC Flora duubliga. Senistes omavahelistes mängudes pole me neilt punkte suutnud võtta, nüüd üritame Maarjamäel sellega hakkama saada. Lõpuks oleme suutnud hakata mänge võitma ja loodan väga, et meie ilus seeria jätkub. Kogu meeskond on tahtmist täis ning läheme hea emotsiooniga mängule vastu.”

Kohtumise eel saame lähemalt tuttavaks FC Levadia U21 ründaja Robert Lepikuga. “Meid on ees ootamas hooaja üks tähtsamaid mänge FC Floraga. Kahes viimases mängus oleme võitnud ning saanud oma mängu käima. Hea tuju viimastest mängudest peaks aitama meil valmistuda ka eelolevaks kohtumiseks. Lähme oma mängu mängima ja anname kõik endast 100%, et see mäng võita, jätta kolm punkti koju ning pakkuda kodupublikule ilus esitus,” ütles Lepik kohtumise eel.

18-aastane Lepik on tänavu sahistanud Esiliigas väravavõrku neljal ning FC Levadia III ridades teises liigas samuti neljal korral. “Ma ise oma mänguga väga rahul pole kuna pole just nii palju väravaid löönud nagu oodanuks. Siiski on võimalus hooaja teises pooles rohkem juurde panna, aidata meeskonnal rohkem väravaid lüüa ning enda väravatesaldot parandada,” avaldas Lepik lootust.

Hetkel paikneb FC Levadia U21 Esiliiga tabelis neljandal kohal. Kas sellega võib rahule jääda või mitte? “Meeskond on meil sellel aastal üsnagi noor, aga oleme tublisti hakkama saanud. Ma arvan, et me võime veel tabelis ülespoole tõusta kui jätkame samas vaimus ning võidame järgnevaid vastaseid,” arutles Lepik.

Hetkel keskendub Lepik käimasoleva hooaja lõpetamisele, uueks aastaks ta veel sihte ei sea. “Selle hooaja sooviks lõpetada esikolmikuks ja selle nimel teeme poistega tööd. Uueks hooajaks pole veel jõudnud eesmärke seda – võtame mängu korraga ja kui see hooaeg läbi saab, siis tuleb mõelda uuele hooajale,” tõdes ründaja.

Paremajalgne ääreründaja Robert Lepik on sündinud 5. veebruaril 1998. Ta on 183 cm pikk ja kaalub 80 kg. Jalgpalliteed alustas ta Tallinna Spordis, alates 2009. aastast kannab FC Levadia särki ning on klubi KTM.

Lepikut on karjääri jooksul juhendanud Mati Pari, Aivar Priidel, Liivo Leetma, Urmas Hepner, Argo Arbeiter ja Vladimir Vassiljev.

Lepik on esindanud Eestu U15, U17, U18 ja U19 noortekoondiseid.

Robert Lepikut võib iseloomustada kui suure südamega mängija, kelle töövõime ja tahtmine on muljetavaldavad. Ta on tõeline meeskonnamängija, kelle tehniline pagas vajab lihvimist.

FC Levadia U21 endine peatreener Argo Arbeiter ütles Lepikut iseloomustades naljatamisi, et “Robi” on alati tahtmist täis ja häälestunud – ta jookseb kasvõi rajapiiretest läbi ja unustab, et väljak lõppes ära!

Lepik õpib Tallinna Arte Gümnaasiumi jalgpalliklassis. Tema peres on veel kolm venda – Joosep, Oskar ja Harri.

Lisaks jalgpallile meeldivad Lepikule veel suusatamine, ujumine, jalgrattaga sõitmine, jooksmine ja kitarri mängimine. Tema lemmikmängijad on Zlatan Ibrahimović, Cristiano Ronaldo ja Karim Benzema, lemmikklubid Real Madrid, Paris Saint-Germain ja FC Bayern München, koondistest meeldivad Hispaania, Portugal, Saksamaa ja Prantsusmaa.

Lepik armastab tervislikku toitu, kõige paremini maitsevad talle tortillad.

FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner