JK Tammeka vs FC Levadia eelvaade

JK TAMMEKA – FC LEVADIA

A. Le Coq Premium Liiga XXIV voor

Teisipäeval, 16. augustil kell 20:00

Tartu Tamme staadion

FC Levadia kohtub Premium Liiga XXIV voorus Tartus sealse JK Tammekaga. Pall pannakse Tamme staadionil mängu kell 20:00. Mängu näitab otseülekandes ERR-i spordiportaal (sport.err.ee)

Laupäeval tegi FC Levadia võõrsil 0:0 viigi tabeli liidri FC Infonetiga, JK Tammeka alistus samuti võõrsil Paide Linnameeskonnale 1:3. Kusjuures, seitsmendal kohal asuv Tammeka lisas viimati oma kontole 3 võidupunkti täpselt kuu aega tagasi 16. juulil, mil kodus alistati Pärnu Linnameeskond.

Meeskonnad kohtusid viimati aprillis kui mindi vastamisi kahel korral. Kõigepealt lepiti Kadriorus 1:1 viiki, nädal hiljem võttis FC Levadia Tartust kindla 4:1 võidu.

FC Levadia poolel on kõik mängijad teisipäeval saadaval, JK Tammeka poolt peab kohtumise vahele jätma Kevin Anderson.

FC Levadia peatreener Igor Prins ütles kohtumise eel, et mängude kalender on väga tihe ning peamine on eelmisest kohtumisest kiiretsi taastuda ning lühikese ajaga akud täis laadida. “Augusti kalender on väga tihe, mängud toimuvad paaripäevaste vahedega. Oluline on eelseisvaks kohtumiseks taas värskust leida. Tartus ootab meid väga tõsine vastasseis Tammekaga, kes hakkab igale vastasele tõsiselt vastu ja ega meilegi midagi lihtsalt ei loovutata. Meile on iga punkt ülimalt tähtis ja peame soovitud tulemuse välja võitlema,” ütles Prins.

FC Levadia kaitsja Maksim Podholjuzin: “Valmistume väga võitluslikuks mänguks. Anname endast maksimumi, et kohtumine võita ja kolm punkti tabelisse juurde teenida.”

Väljakukohtunik on Kristo Külljastinen, abikohtunikud Dmitri Vinogradov ja Risto Eelmaa. Neljas kohtunik on Karl Koppel. Inspektor ja kohtunike vaatleja Alik Säde.

FC Levadia on võitnud Tammeka (vahepeal Maag Tammeka nime all) vastu 46 Meistriliiga kohtumisest 39, viigiga on lõppenud 6 kohtumist ja Tammeka võiduga 1. Väravate vahe on FC Levadia kasuks 132:23.

Omavaheliste mängude suurimad väravakütid on seni olnud Vitali Leitan 17 ja Indrek Zelinski 14 tabamusega.

FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner